Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вихвостівська громада» (код ЄДРПОУ: 04415092) був реорганізований і увійшов до складу Тупичівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вихвостівська громада
Чернігівська область, Городнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ярмарок у Вихвостівській школі I-II ступенів

Ярмарок у Вихвостівській школі I-II ступенів

25.10.2019 у Вихвостівській школі пройшов ярмарок. Учні та вчителі тепло вітали гостей, зібралось чимало людей, жителі села мали змогу смачно покуштувати, можно було купити різноманітні випічки, солодощі та багато іншого, фотозвіт до Вашої уваги!

13:00 25.10.2019

Застріч працівників сільскої ради з Чабак Людмилою Анатоліївною

Застріч працівників сільскої ради з Чабак Людмилою Анатоліївною

24 жовтня 2019 року у Вихвостівській сільській раді відбулась ділова зустріч працівників сільської ради з радником із питань децентралізації Чернігівського ВП ЦРМС Чабак Людмилою Анатоліївною. Зустріч пройшла у дружній атмосфері.

13:00 24.10.2019

Футбольний Клуб «Куликiвка» чемпіон міжрайонної Городнянської та Сновської першості з футболу сезону - 2019

Футбольний Клуб «Куликiвка» чемпіон міжрайонної Городнянської та Сновської першості з футболу сезону - 2019

Команду ФК «Куликiвка» було офіційно нагороджено медалями та кубком за Чемпіонство міжрайонної Городнянської та Сновської першості з футболу сезону - 2019. Святкували цю дуже важливу подію для нашої громади у місті Чернігів. Нагороди вручали в.о старости села Куликівка Віктор Карандій, та спонсор команди наш земляк Сергієнко Михайло. Команда ще раз хоче подякувати вболівальникам, та всім хто підтримував на протязі сезону морально і фінансово. Тепер головне не втрачати набрану форму та втримати чемпіонство!

17:00 13.10.2019

Звіт зі святкування дня села Вихвостів

Звіт зі святкування дня села Вихвостів

13 жовтня у селі Вихвостів відбулась одна із головних подій року, день села. На святкування зібралось дуже багато людей, як місцевих жителів, так і гостей з усього Вихвостівського ОТГ, та Чернігівської області загалом. Також на святі були присутні почесні гості: голова райдержадміністрації Ященко Світлана Петрівна, начальник відділу культури та туризму Биховець Олена Євгенівна, голова Вихвостівської сільської ради Акуленко Олександр Григорович, в.о старости Івашківського старостинського округу Седнівець Сергій Григорович, в.о старости Куликівського старостинського округу Карандій Віктор Миколайович, макишинський сільський голова Стадник Володимир Терентійович. На святі були присутні і спонсори, яким окрема подяка, а саме: Шульга Олександр Михайлович – в особі директора ТОВ «Білорусь», Зіненко Віктор Іванович, Мажуга Андрій Іванович, Власенко Сергій Іванович, Чуб Віталій Миколайович – часні підприємці, Шеремок Олександр Григорович – земляк. Прекрасною концертною програмою нас на протязі всього свята радували таланти із Івашківки, Куликівки, також із Вихвостова аматорський народний хор, учні школи I-II ступенів, вихованці Вихвостівського дитячого садка «Ялинка», гості з Чернігівського району село Жукотки, та тамада із міста Городня. Спасибі всім хто завітав на свято, всі залишились у захваті!

11:00 13.10.2019

Зустріч працівників сільської ради з Бойко Володимиром Миколайовичем

Зустріч працівників сільської ради з Бойко Володимиром Миколайовичем

30 вересня 2019 року у Вихвостівській сільській раді пройшла офіційна зустріч працівників сільської ради з Бойко Володимиром Миколайовичем — директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Зустріч відбулась в дружній атмосфері.

14:20 30.09.2019

У Вихвостівській громаді готуються до проведення першої сесії

У Вихвостівській громаді готуються до проведення першої сесії

Вихвостівська об'єднана територіальна громада була створена на початку 2019 року. До її складу увійшли населені пункти Вихвостівської, Івашківської та Куликівської сільських рад. На її території проживає 1729 жителів.

13:16 10.07.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано