Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вихвостівська громада» (код ЄДРПОУ: 04415092) був реорганізований і увійшов до складу Тупичівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вихвостівська громада
Чернігівська область, Городнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

05.12.2019 - до Дня місцевого самоврядування було нагороджено подякою голову Вихвостівської ОТГ Акуленку Олександра Григоровича!

05.12.2019 - до Дня місцевого самоврядування було нагороджено подякою голову Вихвостівської ОТГ Акуленку Олександра Григоровича!

У м.Городня до Дня місцевого самоврядування було нагороджено подякою голову Вихвостівської ОТГ Акуленку Олександра Григоровича, за сумлінну, самовіддану працю, активну громадську позицію в розбудові району та співпрацю з органами виконавчої влади. Олександр Григорович, пишаємось Вами!

10:41 06.12.2019

05.12.2019 -  Іван Якуб вручив почесну Грамоту обласної ради та відзнаку в.о. голови Куликівської сільської ради Віктору Карандію!

05.12.2019 - Іван Якуб вручив почесну Грамоту обласної ради та відзнаку в.о. голови Куликівської сільської ради Віктору Карандію!

До Дня місцевого самоврядування депутат Чернігівської обласної ради, керівник фракції "Батьківщина" Іван Якуб вручив почесну Грамоту обласної ради та відзнаку в.о. голови Куликівської сільської ради Віктору Карандію! Подякував за сумлінну працю та привітав зі святом всіх присутніх, побажав процвітання в нелегкій праці!

10:33 06.12.2019

Всіх захисників Вихвостівської ОТГ і не тільки, вітаємо із святом Дня збройних сил України!

Всіх захисників Вихвостівської ОТГ і не тільки, вітаємо із святом Дня збройних сил України!

Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

09:45 06.12.2019

День працівника сільського господарства

День працівника сільського господарства

Всіх жителів ОТГ з Днем працівника сільського господарства!  Шановні колеги та працівники сільського господарства! Прийміть наші щирі привітання з нагоди професійного свята, Дня працівників сільського господарства. Зичимо Вам міцного здоров'я, благополуччя, душевної рівноваги, успіхів та здобутків у процвітанні Вашої справи! Нехай Ваша невтомна праця буде плідною, здійснюються усі плани, задуми та сподівання. З найкращими побажаннями колектив Вихвостівської сільської ради!

10:36 15.11.2019

Всеукраїнський День мови та писемності у Куликівській школі

Всеукраїнський День мови та писемності у Куликівській школі

11.11.2019 - у Куликівській ЗОШ І-ІІ ступенів традиційно пройшло свято до Всеукраїнського Дня мови та писемності, яке в школі проводиться щороку. Учні змогли продемонструвати свої знання з української мови та із задоволенням взяли участь у конкурсах які для них підготували вчителі, кращих знавців було нагороджено грамотами та призами!

13:00 11.11.2019

Всеукраїнський День мови та писемності у Вихвостівській школі

Всеукраїнський День мови та писемності у Вихвостівській школі

08.11.2019 - у Вихвостівській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшло чергове свято, яке провели учні та вчителі початкових класів, під назвою "мова душа народу". Свято було присвячене Всеукраїнському Дню мови та писемності. Метою заходу було подарувати дітям почуття краси рідної мови, мовних здібностей, народної мудрості, краси і гармонії рідного слова. Всі залишились в захваті!

13:00 08.11.2019

Всеукраїнський День працівників культури та аматорів народного мистецтва

Всеукраїнський День працівників культури та аматорів народного мистецтва

07.11.2019 - року голова райдержадміністрації Світлана Ященко та голова районної ради Олександр Левченко привітали працівників Городнянського району з професійним святом, Всеукраїнським Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва. До їх вітань приєдналась начальник відділу культури і туризму Олена Биховець та голова профспілки Ольга Буряк. Всі вдячні Людмилі Борисовець за музичне вітання. Вихвостівська ОТГ приєднується до привітань, пишаємось нашими талантами!

10:05 07.11.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано