Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вихвостівська громада» (код ЄДРПОУ: 04415092) був реорганізований і увійшов до складу Тупичівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вихвостівська громада
Чернігівська область, Городнянський район

У Вихвостівській громаді готуються до проведення першої сесії

Дата: 10.07.2019 13:16
Кількість переглядів: 194

Вихвостівська об'єднана територіальна громада була створена на початку 2019 року. До її складу увійшли населені пункти Вихвостівської, Івашківської та Куликівської сільських рад. На її території проживає 1729 жителів.

Фото без опису30 червня у громаді пройшли перші вибори. Обирали голову та депутатів сільської ради. Цікавим є той факт, що серед претендентів на посаду голови був лише Олександр Акуленко, Вихвостівський сільський голова. Він отримав максимальну підтримку виборців. До сільської ради були обрані 14 депутатів. З них п'ятеро представляють ПП "Наш край", по чотири мандати отримали представники Аграрної партії та ВО "Батьківщина", один мандат у БПП "Солідарність", - повідомляє сайт ЦВК.

Наступним кроком для Вихвостівської громади є проведення першої сесії та прийняття важливих кадрових рішень. Проведення сесій після виборів та інші організаційні моменти викликають багато запитань у представників об’єднаних громад. Як у тих, хто приєднав так і у тих, хто приєднався. В тому, щоб представники громад мали можливість оперативно та ефективно розпочати роботу в новому складі, допомагають їм радники Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою».

Минулого тижня Людмила Чабак, радниця з питань децентралізації Чернігівського ЦРМС, провела виїзну консультацію для представників Вихвостівської ОТГ. Під час консультації мова йшла про підготовку та проведення першої сесії ради ОТГ, а також про кадрові рішення та озвучила основні етапи реорганізації рад, що увійшли до складу ОТГ.

"Для того, щоб перейти до роботи в новій якості, потрібно дуже добре підготуватися до першої сесії та ухвалити ряд важливих рішень ", - сказала Людмила Чабак.

Під час консультації були розглянуті необхідні документи та підготовані відповідні рішення. Сесію Вихвостійвська громада запланувала на 19 липня 2019 року.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано