Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вихвостівська громада» (код ЄДРПОУ: 04415092) був реорганізований і увійшов до складу Тупичівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вихвостівська громада
Чернігівська область, Городнянський район

Фонд профінансував страхові виплати для двох сімей, чиї рідні померли від профзахворювання на COVID-19

Дата: 23.07.2020 12:21
Кількість переглядів: 108

16.07.2020

Для родини та батьків лікаря-анестезіолога з Одещини, який помер внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків, Фонд соціального страхування України профінансував страхову виплату у розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень за кошти державного бюджету. Допомога була перерахована Фондом у рівних частинах особам, які мають на неї право, сьогодні, 16 липня. Кошти надійдуть на рахунки сім’ї упродовж декількох банківських днів.

Загалом станом на сьогодні ФССУ профінансовано державні допомоги відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» для чотирьох родин медичних працівників.

Також сьогодні Фонд соціального страхування України здійснив фінансування одноразової допомоги за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у розмірі 210 тисяч 200 гривень членам родини працівника з Житомирщини, який помер внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19. Загалом ФССУ профінансував надання такої допомоги для чотирьох родин.

Пресслужба виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування України


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано